Sport

Corona Brașov – „aventură” în Scoția

Corona Brașov – „aventură” în Scoția

Echipa de hochei seniori Corona Brașov pleacă la meciurile de pregătire din Scoția. „Lupii” îi vor întâlni pe cei de la Dundee Stars și Five Flyers și vor avea posibilitatea să își testeze forma actuală și să vadă ce mai trebuie îmbunătățit în jocul lor.

Corona Brașov – „aventură” în Scoția

Antrenorul principal al Coronei, Dave MacQueen (foto 1), a declarat înaintea deplasării: „Vom avea adversari puternici. Sunt o mulțime de jucători străini în echipele lor. Dar nu urmărim rezultatele. Vrem doar să vedem cât de departe a ajuns echipa noastră în cele două săptămâni în care a fost pe gheață și ce mai trebuie să facem ca să ajungem acolo unde ne dorim, până la startul sezonului în Erste Liga. Știu că și băieții așteaptă cu nerăbdare, sunt puțin obosiți de antrenamente”.

La rândul său, Marc LeFebvre (foto 2), antrenorul celor de la Dundee Stars, a precizat: „Suntem foarte încântați să găzduim echipa Corona Brașov și pe susținătorii ei în Scoția. Este un club mare, cu multe campionate la activ, și cred că vor fi o mare provocare pentru noi. «Lupii» au mulți jucători nord-americani cu care jucătorii noștri sunt familiarizați și așteptăm cu nerăbdare să jucăm contra lor”.

Corona Brașov | MyTex.ro
Corona Brașov - „aventură” în Scoția 10

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare