Sport

Corona Braşov aşteaptă debutul în Liga Campionilor. Laurenţiu Lică: „Vom fi pregătiţi 100%”

Corona Braşov aşteaptă debutul în Liga Campionilor. Campioana României a organizat în acest weekend Cupa Corona, la Braşov. Formaţia antrenată de Laurenţiu Lică a reuşit două victorii, 3-2 (24-26, 23-25, 25-15, 25-17, 15-11) cu Steaua Bucureşti şi 3-1 (25-14, 25-15, 24-26, 25-20) cu Unirea Dej, dar a pierdut finala cu Dinamo Bucureşti, 0-3 (22-25, 22-25, 21-25).

Corona Braşov va mai disputa un meci amical, miercuri, la Braşov, cu formaţia din Zalău.

Apoi, pentru echipa noastă vine debutul la cel mai înalt nivel, Liga Campionilor. Pe 19 septembrie, Corona Braşov va juca, în deplasare, prima manşă a duelului cu OK Radnik Bijeljina (Bosnia și Herțegovina) din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. Meciul se va juca la Gradiška, oraş aflat în nordul Bosniei, chiar la graniţa cu Croaţia. Returul va avea loc pe 25 septembrie, la Braşov.

„Nu arătăm rău, dar ne doream să fim mai bine. Se vede încă o lipsă de coeziune, aspect normal totuşi, în condiţiile în care au fost primele meciuri de după reunire. Mai aveam de lucru şi timpul nu este foarte lung. Sunt sigur însă că vom fi pregătiţi 100% la ora meciurilor oficiale. Cu Steaua nu am ştiut să «închidem» primele două seturi, pe care mai apoi le-am pierdut. După aceea, am preluat controlul şi am reuşit să ne impunem cu 3-2. A urmat meciul cu Dej, de care aveam mare nevoie, un joc în care să putem să rulăm tot lotul. Cu Dinamo nu ne-am prezentat bine, nu am fost în cea mai bună dispoziţie de joc. S-a văzut oboseala. Ne-am fi dorit să câştigam acest trofeu amical, dar altele au fost obiectivele noastre în acest turneu. Tragem concluziile şi mergem mai departe. Vom fi 100% pregătiţi pentru meciurile oficiale. Scouterii noştri lucrează şi aşteptăm rapoarte şi imagini de la meciurile amicale jucate de Radnik Bijeljina în această perioadă”, a declarat pentru MyTEX antrenorul Coronei, Laurenţiu Lică.

După cele două meiciuri din Liga Campionilor, pentru Corona urmează un joc cu un trofeu pe masă, Supercupa României cu Rapid Bucureşti. Confruntarea va avea loc pe 29 septembrie, la Sala Polivalentă din Capitală. „Jucăm la Bucureşti cu Rapid din Bucureşti. Se putea organiza mai bine această Supercupă. Adică ar fi fost normal să se aleagă o locaţie neutră. Oricum, este un trofeu pus în joc şi vom da totul să îl câştigăm”, a menţionat Laurenţiu Lică.

FOTO: Facebook Corona Braşov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button