Sport

CORONA BRAȘOV. Antrenorul Dobrescu vrea să o „fure” pe Cristina Zamfir!

 

Corona Brașov mai are trei meciuri de jucat în acest sezon al Ligii Naționale de handbal feminin. Primul dintre acestea este programat mâine, de la ora 11.00, la Craiova. Dacă brașovencele nu mai au nici o miză în acest final de sezon, așteptând Cupa României pentru a încerca să se califice în Europa, oltencele luptă pentru poziția a doua a ierarhiei. Echipa antrenată de Bogdan Burcea este la egalitate cu HC Zalău, pe ultimul loc al podiumului, având de recuperat cinci puncte pentru a o „prinde” pe Dunărea Brăila.

„Va fi un meci foarte disputat, Craiova are nevoie de puncte în lupta pentru o medalie. A avut un sezon mult mai bun decât noi. Mergem cu gândul de a face un joc reușit și pentru a arăta că ne putem «bate» cu orice echipă din partea de sus a clasamentului și pentru a ne demonstra nouă că anul acesta a fost o greșeală”, a declarat Carmen Cartaș.

„Am pregătit acest meci pentru a câștiga. Fetele nu au nici o presiune și sper că vor avea o evoluție bună. Soluția pentru a o anihila pe Cristina Zamfir este să o furăm înainte de meci și să o închidem în vestiar. Vorbind serios, nu doar Zamfir trebuie anihilată, întâlnim o echipă cu multe handbaliste de valoare. Cel mai important este să ne facem noi jocul”, a menționat antrenorul Dragoș Dobrescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare