Sport

CORONA BRAŞOV, amicale tari la Rm. Vâlcea

 

Handbalistele de la Corona Braşov vor juca în acest week-end la turneul amical organizat de campioana SCM Rm. Vâlcea.

La competiţie au mai fost invitate SCM Craiova şi HC Zalău.

Echipa antrenată de Ion Crăciun va debuta mâine, de la ora 12.00, cu SCM Craiova. Apoi, de la ora 17.00, se va duela cu HC Zalău. Sâmbătă, de la ora 12.00, Corona o va întâlni pe SCM Rm. Vâlcea.

„Venim după o perioadă de pregătire fizică şi după două jocuri amicale şi încet dar sigur trebuie să reintrăm şi ritmul meciurilor pentru că mai este o lună şi începe sezonul. În turneul de la Vâlcea vom avea adversari puternici, echipe cu care ne vom bate cu siguranţă pentru locurile din prima parte a campionatului. Sper să văd implicare din partea fetelor atât pe faza de atac dar şi pe faza de apărare, chiar dacă nu avem încă efectivul complet”, a declarat tehnicianul Ion Crăciun.

Pentru meciurile de la Rm. Vâlcea, de la Corona vor lipsi Ivona Pavicevic, plecată după viză în Muntenegru, Elaine Gomes, care nu s-a alăturat încă echipei după ce a participat cu Naţionala Braziliei la Jocurile Pan Americane, dar şi Eliza Buceschi, aflată încă în perioada de recuperare după intervemnţia la genunchi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare