Sport

CORONA BRAȘOV. Adriana Țăcălie: „Câștigăm la cel puțin cinci goluri în Germania și ne calificăm în finală”

 

Delegația echipei Corona Brașov va pleca la noapte spre București, de unde mâine dimineață va decola spre Germania pentru manșa a doua a semifinalei Cupei EHF cu TuS Metzingen. Confruntarea va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00, în „Paul Horn Arena” din Tübingen, oraș aflat la 22 de kilometri de Metzingen și va fi condusă de danezii Mads Dahl Hermann și Jesper Madsen. Delegat EHF va fi unguroaica Gabriella Horvath.

În manșa tur, disputată duminică la Brașov, nemțoaicele s-au impus cu 26-22, însă handbalistele de la Corona sunt oprimiste și cred că se pot califica în finala competiției.

„Va fi un meci greu, dar sperăm că vom face un meci mai bun decât pe teren propriu. Suntem motivate și vom încerca să ne califcăm. Metzingen este o echipă care poate fi bătută, dar nouă nu ne-a ieșit ce ne-am propus în prima manșă”, a declarat Ana Maria Mârcă.

Adriana Țăcălie a comentat: „Știm că avem în față un adversar puternic, dar am încredere și sunt convinsă că jocul nostru va arăta altfel. Știm ce nu a funcționat bine în tur. Problema a fost că am început slab disputa de la Brașov și că am făcut prea multe greșeli. Cred că ne vom califica. Vom câștiga la cel puțin cinci goluri. Trebuie să facem un joc exact, să ne apărăm bine”.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button