Sport

Corona Braşov – ACSH Gheorgheni se vede la TV. Cine transmite meciul pentru Supercupa României la hochei pe gheaţă. Informaţie importantă

Corona Braşov – ACSH Gheorgheni se vede la TV. Programat pe 31 august pe noul patinoar „Berceni Arena”, duelul pentru Supercupa României la hochei pe gheaţă, Corona Braşov – ACSH Gheorgheni, va fi transmis la TV.

Confruntarea va începe la ora 20.30 şi va fi transmisă pe TVR Sport.

„Supercupa României se va desfășura în premieră, pe 31 august, de la ora 20.30. Astfel, cu prilejul Centenarului hocheiului din țara noastră, un nou trofeu este disputat, la început de sezon.

Supercupa opune campioana stagiunii precedente și finalista Cupei. CSM Corona Brașov – ACSH Gheorgheni va fi, de altfel, reeditarea duelului din ultimul act al ediției 2023-2024 a Cupei României, disputat în luna ianuarie.

Cele două formații vor intra pe gheața noului patinoar din Capitală, Berceni Arena, urmând a deschide noul sezon, moment pe care iubitorii hocheiului îl așteaptă cu nerăbdare, după pauza de vară.

Partida va fi transmisă de postul TVRSport”, a anunţat FRHG pe Facebook.

Meciul se va juca în conformitate cu regulamentul din Liga Naţională la hochei pe gheaţă, adică formaţiile vor fi obligate să folosească portari autohtoni şi vor avea dreptul să trimită pe gheaţă maximum 3 hocheişti străini.

FOTO: arhivă / © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button