Sport

Corona Brașov a transferat și din Azerbaidjan

Corona Brașov a transferat și din Azerbaidjan.

„Andrey Melnikov, jucător de naționalitate azeră, va completa rândurile echipei noastre pe postul de fals și este un jucător versatil care poate evolua și pe postul de secund. Face parte din lotul național al Azerbaidjanului, iar în sezonul 2023/2024 a fost recunoscut drept cea mai bun secund din Liga Azerbaidjanului. În plus, în 2022 a fost desemnat jucătorul cu cel mai bun serviciu în Jocurile de Solidaritate Islamică”, a anunțat gruparea susținută financiar de Primăria Brașov.

Corona Brașov a transferat și din Azerbaidjan

„Sunt foarte bucuros să fiu într-un asemenea club și în campionatul României! Aceasta este o nouă provocare pentru mine și cred că vom putea obține doar cele mai bune rezultate. Vom încerca și vom munci la maximum pentru a atinge obiectivul!”, a declarat voleibalistul din Azerbaidjan, care a evoluat în sezonul trecut la Azerrail VC.

Iată că, pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor la volei masculin, Corona Brașov își întărește considerabil lotul, cu jucători aduși și din Brazilia, și din Argentina, și din Australia, iar mai nou și din Azerbaidjan. Dar, atenție și la ceea ce a transmis viitorul primar George Scripcaru – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button