Sport

Corona Braşov a început anul 2024 cu un eşec în Erste Liga

Corona Braşov a început anul 2024 cu un eşec. La Patinoarul Olimpic, sub privirile preşedintelui Ungariei, Katalin Novak, venită în campanie electorală printre fanii ciucani, „lupii” au pierdut, 0-3, cu SC Miercurea Ciuc, după un meci pe care trebuie să îl uite cât mai repede.

Este clar că ceva nu se leagă la Corona Braşov, echipa fiind mult sub randamentul pe care îl pot oferi jucătorii. Rămâne de văzut dacă şi cei care conduc văd acest lucru şi vor încerca să repare cumva în perioada imediat următoare.

După o primă repriză „albă”, în partea a doua, ciucanii au profitat de două erori în defensiva braşoveană şi au decis meciul. Fodor a deschis scorul în minutul 21.49, iar Brown a făcut 2-0, în minutul 25.08. „Lupii” nu au reuşit să reintre în meci, iar scorul final a fost stabilit de acelaşi Brown, cu o reuşită în poarta goală, în minutul 58.20.

Corona Braşov. „Dacă nu poţi să marchezi, nu ai cum să câştigi puncte”

„Nu putem să fim mulţumiţi de modul în care am jucat. Din diferite motive, adversarii au avut un început mai bun decât noi. La prima pauză am avut o discuţie în vestiar, dar, din păcate, ei au marcat în minutul 2 al reprizei secunde şi imediat au facut 2-0. Apoi, cred că ne-am creat câteva şanse de gol, dar nu am fost suficient de puternici în faţa porţii. Dacă nu poţi să marchezi, nu ai cum să câştigi puncte”, a declarat la final „secundul” Hunor Strenk pentru Facebook Corona Braşov.

Cu 42 p, Corona Braşov a coborât pe locul 5 al clasamentului, la egalitate de punncte cu ACSH Gheorgheni, Ciucanii au urcat pe 4, cu 43 p, dar au şi un meci în plus disputat. Pe 3 e Ujpest, cu 44 p, în timp ce pe primele două poziţii sunt Ferencvaros, 53 p, şi Budapest Akademia, 49 p, ambele cu un meci mai puţin jucat.

Pentru Corona urmează un nou meci important, duminică, la Gheorgheni. Apoi, „lupii” vor avea o serie de şase partide la Braşov, cu Ujpest (11 ianuarie), DEAC (12 ianuarie), Ferencvaros (14 ianuarie), Budapest Akademia (18 ianuarie), Feha19 (19 ianuarie) şi DVTK (21 ianuarie).

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
3 luni în urmă

[…] s-a distrat aseară la Gheorgheni şi a surclasat campioana en-titre a Erste Liga, 5-0. După înfrângerea cu SC Miercurea Ciuc, 0-3, la capătul unui meci în care nimic nu a funcţionat, Corona Braşov a arătat mult mai bine la… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare