Sport

CORONA BRAȘOV. A ajuns și Vetkova

 

Ekaterina Vetkova, câștigătoare a Ligii Campionilor, a început antrenamentele cu noua sa echipă, Corona Brașov. Rusoaica a ajuns marți seară sub Tâmpa, iar de astăzi a intrat în programul de pregătire al formației.

„Este devreme să spun prea multe, pentru că avem o săptămână şi câteva zile de antrenamente împreună, dar le văd pe fete motivate şi implicate în pregătire iar asta mă bucură. Normal, nu este o perioadă uşoară pentru sportivi, pentru că este cea în care punem baza pregătirii fizice, dar îmbinăm antrenamentele fizice cu cele în sală. Îmi doresc să nu apară accidentări”, a declarat tehnicianul Ion Crăciun.

În luna august, formația noastră va susține mai multe meciuri amicale. Corona va participa la un turneu în Croația, la Koprivnica, unde se va duela cu Podravka, Krim Ljubljana şi Pogon Baltica Szeczin. Până atunci va fi turneul de la Roman, unde vor mai fi prezente SCM Gloria Buzău, Danubius Galaţi şi CSM Roman. Totodată, vor mai fi teste cu Gloria Buzău și Măgura Cisnădie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare