Sport

Corona Braşov – 6 milioane de euro pentru obiective mediocre

Corona Braşov – 6 milioane de euro pentru obiective mediocre. Conform proiectului de buget local, CSM Corona Braşov va avea un buget de 32.530.000 de lei, adică 6.585.000 de euro.

6 milioane şi jumătate de euro din banii braşovenilor, care însă nu vor avea un impact major în performanţă, cel puţin aşa susţine managerul Alexandru Dedu. Acesta a precizat că bugetul va fi suficient pentru a asigura menţinerea echipelor de handbal feminin, baschet masculin şi volei în ligile naţionale, dacă acestea vor promova.

Corona Braşov – 6 milioane de euro pentru obiective mediocre. „Cu bugetul cu care am ieşit de la comisie îmi doresc să facem echipe cu care în sezonul viitor Corona să nu pice din prima ligă. Apoi, există proiecte de dezvoltare şi la sporturile individuale. Bugetul până la finalul anului nu e suficient pentru a face performanţele pe care braşovenii le vor. Şi nu mă refer la cupe europene. Suntem pe scenariul pesimist la 35,5 milioane de lei. De ce? Sunt, trei secţii noi, dintre care două de echipă şi costisitoare. Volei băieţi, volei fete şi baschet nu au activat anul trecut decât trei luni. Anul acesta vor fi toate cele 12 luni şi vom şi promova în primele eşaloane. Vom avea cinci echipe de primă ligă, sperăm să fie aşa”, a declarat Alexandru Dedu.

Peste 30% din acest buget va fi dedicat pentru creşterea copiilor şi juniorilor

Managerul Coronei a menţionat că peste 30% din acest buget va fi dedicat pentru creşterea copiilor şi juniorilor.

„Deja purătm discuţii cu partea privată. Mediatizarea până în momentul de faţă şi partea de marketare a clubului, dacă aş spune că a fost zero o laud. Sunt în clubul acesta sportivi de cel mai înalt calibru de care nu ştiu braşovenii. Câţi ani are acest club. E pentru prima oară când s-a cerut buget de marketing. Ca să ai bani, trebuie să vinzi ceva. Dacă nu eşti vizibil în nici o direcţie, nimeni nu e interesat să vină lângă tine. Din obligaţie nu vine nimeni. Primul pas este să producem produse vizibile. Nu vorbim despre întreg clubul, ci de fiecare secţie sau de sportivi. Să le marketăm, să le branduim şi apoi să le monetizăm. E un proces, nu se face într-o zi sau într-o lună. În momentul de faţă, Corona Braşov are foarte puţine lucruri de vânzare, acceptate de potenţiali parteneri. Ca să vină sponsorii trebuie să le oferi ceva. Noi am început să lucrăm, avem o comunicare corectă on-line, vrem o identitate vizuală. Sunt nişte paşi pe care îi facem de la nimic. Strategie de valorizare şi marketing este inclusiv strategia de bilete pe care o avem”, a spus Dedu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
8 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Corona Brașov – șansă la tragerea la sorți. Nu același lucru se poate spune despre cele mai valoroase formații din handbalul feminin românesc. CSM București și Rapid București se vor confrunta în sferturile Cupei României. Alte partide tari din… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Tocmai de aceea în bugetul grandios al clubului, 6,5 milioane de euro – din bani publici, ban… a fost inclus şi marketingul. Adică, Alexandru Dedu a adus în club oameni plătiţi cu bani grei să facă ceea ce în… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Rapid a însemnat performanţă, nu este suficient la Corona decât pentru evitarea retrogradării. Cel puţin aşa a susţinut într-o conferinţă de presă managerul Alexandru Dedu: „Cu bugetul cu care am ieşit de la comisie îmi doresc să facem echipe… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Corona Brașov – spre promovare. Astfel, formația brașoveană nu mai poate pierde locul 1 în serie – clasamentul, AICI. Prin urmare, jucătoarele „galben-albastre” vor participa la turneul de calificare pentru Liga Națională (Florilor). […]

10 luni în urmă

[…] 2 de la Corona Brașov – pe podium la turneul […]

10 luni în urmă

[…] Corona Brașov – turneu în Scoția. La competiția amintită vor mai fi prezente formațiile Dundee Stars, Fife Flyers și Tillburg Trappers. […]

9 luni în urmă

[…] remarcabilă pentru micii poloiști de la Corona Brașov. În Bazinul Olimpic de la gară, în cadrul turneului final, „galben-albaștii” au mai […]

9 luni în urmă

[…] echipele, grupele și gazdele meciurilor actualei ediții. 20 de cluburi, printre care și Corona Brașov, din 20 de țări vor concura în sezonul viitor al Cupei […]

Back to top button