Sport

CORONA BRAŞOV. 4 transferuri!!! Antrenorul Ion Crăciun şi-a prelungit contractul!!!

 

După victoria obţinută aseară cu Măgura Cisnădie – detalii, aici: BRAȘOV. Corona a câștigat prima „finală” pentru locul 3 în Liga Națională de handbal feminin, Liviu Dragomir, preşedintele Coronei, a relatat, conform prosport.ro, că antrenorul Ion Crăciun (foto) şi-a prelungit contractul pe încă doi ani: „La început a semnat pe un sezon, a vrut să vadă cum este, dacă se acomodează”.

La finalul sezonului, Corona se va despărţi de handbalistele Laura Chiper, care a semnat, deja, cu CSM Bucureşti, şi de Bianca Tiron, aceasta urmând a reveni la Dunărea Brăila.

Pentru aceeaşi sursă, Liviu Dragomir a menţionat că doreşte s-o menţină în lot pe Eliza Buceschi, şi ea aflată la final de contract, despre care s-a vehiculat că ar ajunge tot la CSM Bucureşti: „Deocamdată, jucătoarea nu a anunţat că pleacă, dar nici nu a dat un răspuns final ofertei pe care a primit-o din partea clubului”.

Tot pentru prosport.ro, Dragomir a spus că a perfectat, deja, patru transferuri şi nu doar de pe plan intern: „Cred că vom avea un lot destul de frumos pentru sezonul următor. În maximum 10 zile vom anunţa echipa, cred că ar fi momentul”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare