Sport

Corona Braşov, 3 din 3 în startul noului sezon din Erste Liga. Recital ofensiv cu Budapest Akademia

Corona Braşov şi-a trecut în cont a treia victorie în tot atâtea meciuri jucate în debutul noului sezon din Erste Liga la hochei pe gheaţă.

La Patinoarul Olimpic, „lupii” au trecut de Budapest Akademia, scor 4-2, după un meci pe care l-au controlat autoritar, dar au avut unele emoţii în repriza a treia.

În primele două reprize, pe gheaţă a fost o singură echipă, Corona făcând legea. Jones a marcat primul gol în tricolul galben-albastru şi a deshis scorul în minutul 6. S-a făcut 2-0 în minutul 38, când Levin a spart şi el gheaţă şi a înscris pumul lui gol pentru Corona Braşov. În afara celor două reuşite, „lupii” au oferit un spectacol ofensiv, însă au ratat mult, portarul Kiss având intervenţii incredibile. Scorul a căpăttat proporţii în startul reprizei a treia, Valchar punctând şi el. Au urmat însă câteva minute în care hocheiştii antrenaţi de Dave MacQueen au greşit enorm, iar oaspeţi au profitat. Somoza şi mai apoi Szabo au redus din handicap şi au făcut ca tabela să arate 3-2. Imediat, Borisenko a marcat un gol superb şi se părea că finalul va fi unul liniştit. Nu a fost aşa, pentru că oaspeţii au beneficiat de o dublă superioritate numenică. „Lupii” s-au apărat însă perfect şi nu au avut nici o emoţie în 3 contra 5 şi mai apoi în 4 contra 5.

Cu 9 puncte din 3 meciuri, Corona Braşov e prima în Erste Liga.

Pentru trupa de la poalele Tâmpei urmează duelul cu DVTK, duminică, de la ora 17.30, tot la Patinoarul Olimpic.

FOTO: arhivă / © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button