Sport

CORONA BRAȘOV. 3 canadieni dintr-o lovitură!…

  • sweneey.png
  • garcia.png
  • domingue.png

Echipa de hochei seniori a Brașovului se întărește cu trei jucători canadieni, după cum a anunțat CSM Corona.

Jacob Sweeney (foto 1) și C.J. Garcia (foto 2) sunt apărători, iar Kevin Domingue (foto 3) se va alătura liniei de atac.

Jacob Sweeney are 27 de ani, este născut în Canada, la Quebec, și a jucat în ultimul sezon pentru echipa franceză Anglet din Ligue Magnus.

Ligue Magnus este divizia de top masculină a piramidei franceze de hochei pe gheață.

Sweeney a mai jucat patru sezoane pentru University of Ottawa și cinci pentru Moncton Wildcats, ambele din Canada. 

Articole asemănătoare

Christopher Garcia are 26 de ani și este născut în Pickering (Ontario).

În ultimul sezon a evoluat atât pentru Carleton University din Canada, cât și pentru Anglet în Franța. Christopher are cinci sezoane jucate alături de Carleton University în liga canadiană și a evoluat înainte atât pentru echipe din SUA,  Colorado Eagles (ECHL), Wheeling Nailers (ECHL), Saginaw Spirit (OHL), cât și echipe canadiene din OHL (Ontario Hockey League), Guelph Storm și Barrie Colts. 

Kevin Domingue are 26 de ani și s-a născut la Laval (Quebec). Ultimul sezon a fost pe teritoriu englez, la Nottingham Panthers, după ce a evoluat în SUA, în ECHL, la Tulsa Oilers. Anterior, Kevin a jucat patru sezoane la University of Ottawa și mai înainte a evoluat la Whitecourt Wolverines, Sherbrooke Phoenix și alte grupări canadiene. 

Vă reamintim că Pavlo Borysenko, Chase Schaber, Buda Gabor, Gajdo Tamas, Gajdo Balazs, Rareș Vasile, Andrei Vasile, Owen Williams, Albert Zagidullin, Zoltan Toke și Matyas Kovacs au semnat deja noile contracte, iar Radim Valchar, Roberto Gliga, Patrik Polc și Bors Huba au contracte în vigoare.  Alături de echipă rămâne și antrenorul secund Strenk Hunor.

Corona Brașov va evolua în Erste Liga și în sezonul 2022-2023, „lupii” obținând licența pentru Erste Liga. 

Credit foto Jacob Sweeney: One Capture

Credit foto CJ Garcia: JM Lestage Photographie

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare