Sport

CORONA BRAȘOV, 10 goluri diferență!

  • handbal_12.jpg
 

Astăzi, într-un meci contând pentru etapa a 18-a a Diviziei A de handbal feminin, Seria A, formația Corona Brașov a dispus pe teren propriu, scor 32-22 (14-10), de HCF Piatra Neamț, rivală care o învinsese în tur.

Astfel, echipa antrenată de Alin Bondar se menține pe locul 2 în clasament, cu 40 de puncte acumulate în 16 meciuri.

Echipa brașoveană a reușit un joc bun, dar ușor fragmentat, ceea ce l-a determinat pe Alin Bondar să declare: „Felicit fetele pentru victorie. Însă, pe anumite momente, am revăzut jocul pe care l-au prestat în tur, la Piatra Neamț. Probabil că nu pot juca cursiv împotriva unor adversari de genul acesta, care evoluează până la limita pasivului. Victoria a fost, însă, categorică și toate grupările întâmpină probleme cu genul acesta de handbal. Mulțumim, din nou, suporterilor brașoveni, care au încurajat fetele pe tot parcursul disputei”.

La cele 32 de goluri ale Coronei au contribuit: Brigitte Bitay 1, Valentina Soreanu 3, Carla Lăcătuș 2, Monica Bărăbaș 5, Patricia Moraru 2, Ana Maria Vacariu 7, Elena Voica 1, Sarah Darie 2, Alexandra Dumitrașcu 3, Cristina Iordachi 4, Patricia Vizitiu 1, Szidonia Ordog 1. 

În etapa următoare, a 19-a, Corona Brașov va juca, în deplasare, pe terenul formației CS Știința Bacău. Etapa cu numărul 20 va fi una de respiro, în care Corona va sta, urmând ca în runda a 21-a, pe 10 aprilie, să aibă un meci de foc, cu liderul clasamentului, CSM Galați, pe terenul acestuia. 

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button