Sport

Cornel Țălnar: „S-a PARIAT prin Singapore”!!!

 

Antrenorul Cornel Țălnar, fost în sezonul trecut la FC Brașov, este în continuare, în acte, „principal” la divizionara secundă FC Luceafărul, care și-a schimbat patronatul.

Fostul finanțator, Ioan Blidaru, a decis să se retragă după vreo trei etape din actuala ediție a Ligii 2, moment în care a plecat și „Țânțarul” de la clubul bihorean.

Într-un interviu pentru liga2.ro, Țălnar a dezvăluit că omul de afaceri amintit i-a spus că a luat decizia de a o „rupe” cu fotbalul, pentru că jucătorii de la Luceafărul nu evoluau doar pe teren. I-ar fi transmis, fără a avea – însă – dovezi, că pariau prin Singapore: „Vagabonzii ăştia uite ce mi-au făcut! Eu închid echipa şi cu asta basta. Băi, pe banii mei, şi furat, şi f…t şi întors şi ălea… Pentru ce?”.

Între timp, Cristian Dulca a preluat banca tehnică a Luceafărului Oradea, însă nu poate fi antrenor principal în acte până când Cornel Țălnar nu-și reziliază contractul.

Noul președinte al grupării, Lucia Vladimirescu, îl așteaptă pe „Țânțar” să se rezolve situația (între timp l-a acționat în judecată), acesta cerând achitarea tuturor restanțelor, plus salariul pe două luni pentru a-și rezilia înțelegerea.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button