Sport

Cornel Penescu a fost eliberat condiționat

 

Tribunalul Argeş a admis, miercuri, punerea în libertate a omului de afaceri Cornel Penescu, aflat în detenţie după ce a fost condamnat în mai multe dosare de corupţie. Instanţa a respins, ca nefondată, contestaţia formulată de Serviciul Teritorial Piteşti al DNA împotriva sentinţei pronunţate de Judecătoria Piteşti pe 12 octombrie, prin care se admitea propunerea de eliberare condiţionată. Decizia Tribunalului Argeş este definitivă şi executorie, Penescu urmând să fie pus în libertate.
Cornel Penescu, fost finanţator al echipei FC Argeş, executa în Penitenciarul Mioveni o sentinţă de opt ani de închisoare, rezultată în urma contopirii pedepselor primite în cele şapte dosare de corupţie în care a fost judecat. Printre cele mai cunoscute dosare în care a fost implicat se numără cel cunoscut sub numele de „Mită pentru arbitri”, dar şi cele în care a fost judecat alături de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, şi de fostul primar al Craiovei, Antonie Solomon.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare