Sport

CONTRE. Vrea retrogradarea „STEGARILOR” în Liga 3!!! Vasile Dochița i-a răspuns SEC lui Horoba…

 

Ioan Horoba, președintele clubului Gaz Metan Mediaș, n-a uitat de reclamația făcută la finele meciului cu FC Brașov, încheiat la egalitate, 0-0, în ultima etapă a sezonului trecut al Ligii 1, în urma căruia ambele combatante au ajuns în eșalonul secund.

Astfel, supărat după semieșecul înregistrat ieri de medieșeni, 3-3 cu Dacia Mioveni, Horoba a redeschis… „Cutia Pandorei” într-o declarație dată la Sport Total FM: „Eu nu prea cred în povestea cu banii de la Dochița la Brașov. Va veni timpul să vedem ce a fost acolo. Eu reclam în continuare luarea unei decizii finale, pentru că nu pot accepta ideea că 22-23 de ședințe dezbătute numai pe acest subiect au fost amânate. Acum se ascund în spatele faptului că DNA a cerut actele de la Comisia de Disciplină. Trebuia dată o decizie în conformitate cu regulamentul, retrogradarea lui FC Brasov în liga a treia. S-a demonstrat că acei bani nu au mai trecut prin casierie, din moment ce clubul era în insolvență nu se puteau face plăți altfel. Nu știu cine sunt cei care vor să uite acest subiect. Am angajat o casă de avocatură, care să ne reprezinte. Lucrurile sunt mult mai grave în altă parte și nu pot fi acoperite mult timp. O să apară elemente noi”.

În replică, Vasile Dochița (foto), președintele executiv al grupării „stegare”, i-a răspuns lui Ioan Horoba astfel, potrivit aceleiași surse: „Asa crede Horoba, că el numai cu gura a dat, în rest nu a spus nimic concret. Organele abilitate își fac treaba și, dacă se constată ceva, să fie cum vrea el, respectăm decizia. Dar la noi nu se va constata nimic”.

După 5 etape disputate în Liga 2 la fotbal, seria a doua, FC Brașov ocupă locul 6, din 14 formații, cu 8 puncte acumulate. Gaz Metan Mediaș se află pe a doua poziție, cu 11 puncte, lideră fiind FC Baia Mare – 13 puncte.

Reamintim că, înainte de a pleca la Gloria Bistrița ca subaltern al lui Jean Pădureanu, considerat capul „cooperativei” din fotbalul românesc, Ioan Horoba a fost ospătar, barman și șef de sală la complexul hotelier Aro Palace din Brașov. Ulterior, el a ajuns, de la Gloria Bistrița, la Gaz Metan Mediaș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare