Sport

Contraatac la „Vamă”

 

Dinu Gheorghe s-a înfășurat într-o mantie „galben-neagră”, sugând o sumedenie de bani de la FC Brașov, grupare ajunsă între timp în faliment, poate și din cauza lui. Le-a dat salarii babane unor jucători trecuți de prima tinerețe (Dani Coman, Măldărășanu), pe filiera rapidistă coposciană, deși prin intermediul amicului Mircea Lucescu a cochetat o vreme și cu Dinamo. Ne amintim și că de la „Steagu’”, unde a fost ajutat substanțial să se lanseze în cariera de antrenor, și „Juniorul” – acum a cucerit Grecia cu PAOK Salonic, bravo lui! – a luat o groază de euroi care nu și-au găsit justificarea în investițiile făcute și rezultatele obținute.

Apoi, când a constatat că se împute situația sub Tâmpa, „Vamă” și-a luat subtil tălpășița, preferând să se scalde lipsit de griji într-un studio de televiziune – bine remunerat, evident, cu un discurs cenușiu, plin de banalități. Se pregătea de pensia fotbalistică (nu aia specială…), când a primit o ofertă tentantă de la Dunărea Călărași, echipă disperată să se salveze de la retrogradare, să fie președinte. Au auzit și ăia de pe acolo de combinațiile sale…

Nu demult, Ionel Culina, ofițerul de presă al lui FC Dinamo, l-a luat în vizor pe Dinu Gheorghe, postând despre el pe contul său de Facebook: „Ai fost și ai rămas o ghenă, un tomberon, o rigolă a fotbalului!… Vinzi invitații prin Herăstrău, i-ai mușcat mâinile lui Lucescu, ai falimentat două cluburi în România, Rapidul și Brașovul, ai stat la Dinamo cât e pornit aerul condiționat (din 29 aprilie până în 20 august 2015), la Tg. Mureș ești acuzat că ai furat banii de înmormântare pentru bunica amărâtului de portar Florin Iacob, la Astra ai fost ușchit mai repede decât intră știuca-n linguriță! Și-acum, ce crezi? Dunărea se teme de tine că rămâne fără pește. Mă faci nespălat când îți pute barba pentru 300 de euro pe emisiune și vrei să intru în direct cu tine? Viitorul fotbalului nu este al tău, golanule!”.

Știți ce s-a întâmplat sâmbătă când Ionel Culina a ajuns cu „câinii roșii” la Călărași? N-a fost întâmpinat cu pâine și sare, ci cu scuipați de „Vamă”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare