Sport

Contra, DESFIINȚAT! Să nu se întâmple și la handbal ca la fotbal!

 

Naționala de fotbal a României a dezamăgit crunt, pierzând clar în fața Suediei, 0-2, vineri seară, pe „National Arena”. Astfel, și-a compromis șansele de calificare la Euro 2020 din grupa preliminară, dar mai are șansa barajului din luna martie.

La final, selecționerul Cosmin Contra, căruia în decembrie îi expiră contractul, a recunoscut că „tricolorii” au jucat foarte prost, dar în fața unui adversar aflat la cel mai înalt nivel.

„Guriță” mai are de pregătit partida cu Spania, de la Madrid, după care va pleca, bagajele avându-le, deja, făcute.

„Uite ce bucurie, Stoichiţă se pupă cu toată lumea, e fericire! Uite-l şi pe impostorul de Burleanu, e seară reuşită. Am stat să mă gândesc şi m-am gândit o perioadă când dracu’ a mai fost diferenţa asta şi sfidarea ca joc şi ca atitudine între o echipă străină şi echipa naţionala României. Aveai senzaţia că joacă o echipă de Divizia C cu o echipă de prima ligă. Dar nu de la noi, că la noi valorile sunt apropiate. FRF trebuie să încheie conturile cu Contra și să-i strângă frumos mâna, dar în ușă! Nu a fost distanţa asta de joc, diferenţa de execuţii, de aşezare, de cunoaştere a fotbalului niciodată în istoria echipei naţionale. Eu, dacă aş fi, dar nu pot să fiu în situaţia asta, pentru faptul că joc cu o echipă naţională care îşi permite să vină cu berea şi cu şampania că ştie că are nişte proşti în faţă, a doua zi m-aş lăsa de fotbal”, a comentat, extrem de acid, Cornel Dinu la Telekom Sport.

Cine va veni, însă, în locul lui Cosmin Contra în funcția de selecționer? Conducerea FRF ar alege între Gică Hagi și Dan Petrescu, dar Ilie Dumitrescu, la Digi Sport, a avansat și varianta Mirel Rădoi, de la lotul de tineret. De văzut…

Cosmin Contra este acuzat de mulți că a greșit selecția la echipa națională, neconvocând sau neutilizând jucători care ar fi putut da un plus primei reprezentative.

Doamne ajută să nu se întâmple astfel și la Campionatul Mondial de handbal feminin din Japonia (30 noiembrie – 15 decembrie), ținând cont că selecționerul Tomas Ryde, deja extrem de contestat în România, a alcătuit un lot de 18 controversat. Printre altele, nu le-a convocat pe Sorina Târcă, de la Corona Brașov, și Laura Chiper (Moisă), CSM București, care ar fi meritat cu prisosință acest lucru. Cauzele și explicațiile sunt arhicunoscute…

Foto: sportpictures.eu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare