Sport

Constantin Popovici s-a accidentat și a ratat etapa Seriei Mondiale Red Bull Cliff Diving de la Polignano a Mare

 

Constantin Popovici, cel care a reușit o victorie și un loc 2 în primele două etape ale Seriei Mondiale Red Bull Cliff Diving, era favorit la victorie pentru runda a treia, care a avut loc în Italia, la Polignano a Mare.

Din păcate, românul a fost lovit de ghinion și nu a putut participa la competiție, din cauza unei accidentări pe care a suferit-o în antrenamente.Din cauza valurilor foarte mari, Constantin Popovici s-a dezechilibrat și a căzut de pe pontonul de la ieșirea din mare și și-a rupt piciorul.

„După o săritură la antrenament m-a dus șalupa spre mal. Organizatorii au pus un ponton plutitor. M-am suit pe ponton și la 5 metri de mal valurile erau atât de mari încât am căzut în apă și am lovit o piatră mare. Mi-am rupt patru oase la piciorul stâng. Deocamdată nu știu exact cât voi lipsi. Sper că voi sta cât mai puțin. Vreau să prind Campionatele Mondiale”, a declarat Popovici.

Altfel, săptămâna trecută Constantin a urcat pe treaptă a treia a podiumului la Cupa Mondială din China.

În lipsa românului, victoria i-a revenit lui Gary Hunt, cel care conduce și în clasamentul general. Cătălin Preda, beneficiar al unui wild card, a fost prezent pe lista de start la Polignano a Mare, terminând concursul pe locul 12.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button