Sport

Consiliul Local Braşov a aprobat protocolul de colaborare dintre Celta Vigo şi Primăria Braşov

 
Încheierea protocolului de colaborare dintre clubul de fotbal spaniol Celta Vigo şi Primăria Braşov a fost aprobată ieri, prin proiect de hotărâre, în cadrul şedinţei Consiliului Local Braşov, cu amendamentul să se aplice şi altor grupări de fotbal.
Potrivit înţelegerii, Celta Vigo va deschide o şcoală de fotbal pentru copii şi juniori la Braşov, împreună cu CS Colţea 1920, iar Primăria le va acorda ajutor micilor jucători punând la dispoziţe, în mod gratuit, bazele sportive. 
Prin amendament, Primăria Braşov se obligă să asigure acest ajutor şi echipelor de juniori şi copii din municipiul Braşov implicate în calendarul competiţional, în cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) sau în Federaţia Română de Fotbal (FRF) care nu au propriul teren pe care să se antreneze. Până acum, au fost identificate în această situaţie Steagu` Roşu, Benţa, Tâmpa Kids, Junior şi Colţea 1920.
 
CITIŢI ŞI:
 
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare