Sport

Confidenta jandarmului împușcat e din Brașov / Ce s-a întâmplat

Confidenta jandarmului împușcat e din Brașov.

Jandarmul Florin Zalomir, vicecampion olimpic la Londra, în 2012, cu echipa de sabie a României, s-a sinucis ieri, împușcându-se în cap în locuința sa din Otopeni – Un jandarm s-a sinucis împușcându-se în cap.

Gestul celui ce s-a și înrolat în Legiunea Străină i-a șocat pe apropiați – Update. Jandarmul împușcat în cap – prieten cu brașoveni de top, fostul său coleg Rareș Dumitrescu dând o serie de detalii privindu-l pe Zalomir – Update. Problemele cu divorțul ale jandarmului împușcat.

Fostul scrimer, care a fost și antrenor la CS Dinamo, ar fi fost depresiv, după ce s-a despărțit de soție, care locuia la Milano.

Confidenta jandarmului împușcat e din Brașov.

„Mai sunt femei pe lumea asta”

„Mi-a spus că avea o perioadă mai grea, dar că se simțea mult mai bine. El avea episoade de depresie, dar nu mă gândeam că se poate ajunge la așa ceva. Mi-a zis acum o săptămână că divorțează și am râs cu el. I-am zis să mai bage o fisă, că mai sunt femei pe lumea asta Nu știu de ce se certaseră. Am fost foarte apropiaţi, pentru că timp de 10 ani am mâncat aceeaşi pâine. Am fost la concursuri împreună, am fost în cantonamente, la antrenamente eram non stop. În pandemie veneam, ne antrenam şi ne beam cafeaua dimineaţă şi după aia începeam alegarea. A fost mai mult ca un frate pentru mine”, a declarat brașoveanca Bianca Pascu pentru as.ro.

„Am primit vestea în genunchi. Pur și simplu am căzut în genunchi. Am crezut că nu e adevărat. Sunt dărâmată. Nu am crezut vreodată că «Zalo» ar putea să facă așa ceva. Mi-a fost mai mult decât un antrenor. Nici pe fratele meu nu-l cunosc așa cum îl cunosc pe el. Știam că are niște probleme. Îmi povestea mereu, eram un fel de confidentă”, a mai spus fosta scrimeră pentru sursa citată.

Despre Bianca Pascu

După ce a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, în martie 2021, Bianca Pascu a decis să-și încheie activitatea competițională. Ea are în palmares un loc doi la Jocurile Mondiale Universitare din 2011, în proba de sabie.

Născută pe 13 iunie 1988, Bianca Pascu este căsătorită cu un nepot al lui Gigi Becali.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button