Sport

CONDIȚIA schiorului brașovean Ioan Valeriu Achiriloaie pentru a-și continua cariera sportivă…

 

Pe contul său de Facebook, schiorul alpin Ioan Valeriu Achiriloaie, legitimat la Corona Brașov, a anunțat că sezonul 2018-2019 s-a încheiat în ceea ce-l privește, „prematur, aș putea spune”.

Apoi, a relatat în privința FRSB: „Federația a decis să abuzeze și să își bată joc până în ultima clipă, a trimis o înscriere prea târziu (ca tot anul de altfel), quota concursului s-a atins și nu am mai putut lua startul… Mai multe despre asta, în săptămânile ce vor urma”.

Apoi, Achiriloaie a punctat că este mulțumit că „am reușit să mă mențin pe o poziție bună în clasamentul mondial la coborâre, probă care mereu a fost prioritatea mea.
Următoarele săptămâni sunt decisive. Vreau sa continuu să schiez, înca mai am ce să scot din mine, dar voi face asta doar cu o structură corectă, care mă va ajuta să progresez. Drept urmare, doar cu o finanțare sănătoasă, normală pentru nivelul la care am ajuns, indiferent de unde vine ea, voi continua”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button