Sport

Comentatorul sportiv Bogdan Socol a murit la vârsta de 42 de ani

Comentatorul sportiv Bogdan Socol, originar din Brașov, a murit la vârsta de 42 de ani

Bogdan Socol, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România, a murit vineri, 10 februarie, la vârsta de 42 de ani, din cauza unui șoc hipotermic, scrie Gazeta Sporturilor.
Mihai Stoica, managerul FCSB și fost coleg cu Bogdan Socol la DigiSport, a anunțat, pe contul său de Facebook, despre decesul comentatorului.

Astăzi, în împrejurări tragice, a plecat dintre noi la doar 42 ani un om care a iubit fotbalul și Steaua, un om a cărui voce ne va lipsi enorm și a cărui pasiune pentru sport va fi greu de egalat. Am avut privilegiul de a colabora la Fotbal European 4 ani. 4 ani de emisiuni de care îmi voi aminti cu drag. Rămas bun, Bogdan Socol, Dumnezeu să te odihnească în pace!” – a scris Mihai Stoica.

Conform informațiilor GSP, Socol a suferit un șoc hipotermic în timpul unui antrenament de înot în ape înghețate, disciplină extremă pe care o transformase în pasiune în ultimele 8 luni, și nu a mai putut fi salvat.
Bogdan Socol a devenit cunoscut publicului din România comentând meciuri de fotbal și rugby la posturile Digi Sport, peste 2.500 de evenimente, după cum preciza chiar el pe site-ul personal.

Primii pași îi făcuse la TVR, în primul an de facultate. În 2017 a plecat de la Digi, în urma unor divergențe cu cei din conducere, și a ales o carieră pe cont propriu.

Autorul mai multor cărți cu temă sportivă

Comentatorul sportiv Bogdan Socol a murit la vârsta de 42 de ani. A predat mai multe cursuri de comentator sportiv, a avut o emisiune de pronosticuri la postul B1, iar în perioada recentă a colaborat la un nou proiect, analiza și comentariul meciurilor pentru aplicația Flashscore. Bogdan Socol este autorul mai multor cărți cu temă sportivă, „100 de fotbaliști legendari”, „Jurnalul unui iubitor de fotbal”, „Jurnalul Cupei Mondiale 2018” sau „O sută de sportivi legendari”.

Colegii de la Sport Studio au scris pe pagina de facebook:
Din păcate, suntem tulburați de o veste pe care nu ne-am fi dorit niciodată să o auzim. Conform mai multor surse, fostul jurnalist și comentator român Bogdan Socol ar fi decedat în cursul zilei de astăzi. Suntem șocați de dispariția unui om care a trăit pentru sport și care ne-a oferit atâtea momente pe care nu le vom uita niciodată. Odihnește-te în pace, Bogdan!”



Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

În alte „ziare” este tratată altfel problema. Individul înota sub gheață și nu ar mai fi găsit ieșirea la suprafață. Deci nu este musai s-o fi mierlit din cauza hipotermiei, în special că nu era la prima aventură de acest… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Bogdan Socol, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România, a murit vineri, la vârsta de 42 de ani, din cauza unui șoc hipotermic produs după ce a înotat în ape înghețate (detalii AICI). […]

VAX POPULI
1 an în urmă

Asa e Barbu Gh.Cand ai 3 plozi acasa,se presupune ca esti maturizat si cat se poate de responsabil,desi,daca te uiti la ce a tiktocit,tare mi-e ca suna a sinucidere.La Jiji Sport inca nu a ajuns stirea,ca vad ca-s mucles ?… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare