Sport

COLȚEA BRAȘOV. Radu Burciu: „Vrem să terminăm sezonul pe locul 5”

 

După ratatea calificării în play-off-ul Ligii 2 la futsal, Colțea 1920 Brașov va juca în turneul pentru locurile 5-8. În prima fază, brașovenii se vor duela cu Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, confrunatrea fiind programată mâine, de la ora 18.45, în Moldova. Învingătoarea acestui meci va juca în finala pentru locul 5, cu formația care se va impune în partida Inter Gheorghieni – Pro Tineret Sighișoara.

„Am avut parte de un an 2016 foarte bun. Păcat că nu am reușit să ne calificăm în play-off. Sperăm ca pe final să facem o nouă figură frumoasă și să câștigăm acest turneu în patru, iar la final să ne clasăm pe locul cinci în ierarhia ligii secunde. Trebuie să rămânem concentrați, să fim la fel de motivați ca până acum și să încheiem campionatul cu fruntea sus”, a declarat antrenorul Radu Burciu, în timp ce Cristian Pușcașu a comentat: „Am fost dezamăgiți de ratarea calificării în play-off, dar acum ne dorim să ocupăm locul cinci. I-am bătut de două ori în acest campionat pe cei de la Ceahlăul și sunt convins că o putem face din nou. Cu siguranță meciurile de clasament nu seamănă cu cele din sezonul regulat, dar cred că avem forța să trecem de acest prim obstacol”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button