Sport

„Coliban a provocat HAOS în fotbalul brașovean”!

 

Este constatarea lui Lucian Pătrașcu, liderul consilierilor locali PSD brașoveni, după ședința de ieri a CL în care, până la urmă, nu s-a realizat asocierea dintre Municipalitate și ACS Steagul Roșu Brașov – BRAȘOV. MOTIVELE pentru care s-a dorit asocierea ACS Steagul Roșu cu Primăria… / UPDATE. Asocierea a fost respinsă!.

„Primarul Coliban greșește în continuare! Eu am atras atenția în cadrul sedinței extraordinare de Consiliu Local despre acest aspect. Ar trebuie ajutate și susținute toate cluburile sportive din Brașov, nu doar unul pe care îl simpatizează primarul! Drept dovadă că am avut dreptate este și această scrisoare deschisă adresată primarului Coliban – ACS Steagul Roșu Brașov, SCRISOARE DESCHISĂ pentru primarul Coliban…”, a scris Lucian Patrascu, președintele organizației municipale a PSD Brașov pe contul său de Facebook!

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. „În final, Steagu’ va renaște”! USR, contra PNL + PSD! Coliban a mai spus: „Sunt mulți oameni ale căror vieți sunt strâns legate de fotbal”

FC BRAȘOV. Viceprimarul Flavia Boghiu, chiar dacă nu prea se pricepe la fotbal…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare