Sport

CM HANDBAL. România-Angola 27-24. Marcatoare și declarații după meci

 

Marcatoare: Neagu 7, Udriștioiu 4, Geiger 4, Pintea 3, Elisei 3, Zamfir-Florianu 3, Buceschi 2, Dragut 1.  

Randament portari:

Denisa Dedu: 2 mingi parate (1 din 7 m) din 13 șuturi – procentaj 15%.

Yulia Dumanska: 9 șuturi parate din 22 – procentaj 41% 

După epuizanta victorie împotriva Angolei, pivotul titular al Naționalei noastre, Crina Pintea, a declarat pentru TelekomSport: „Ne dorim să se poată şi altfel obţine o victorie. E foarte important că am câştigat, dar am jucat destul de slăbuţ, cred că putem mult mai mult de atât. Cred că se resimte puţin oboseala, dar nu vrem să ne gândim la asta! Ne dorim să arătăm mai mult decât am arătat azi, am făcut multe erori individuale iar asta e important în meciurile mai grele. Azi am risipit prea multe mingi şi asta ne-a costat. Sunt foarte rapide, pivotul lor e mare, la fel ca mine. Azi ne-a ajutat foarte mult faptul că am schimbat sistemul de apărare, Alice (Ardean Elisei – n.n.) ne-a ajutat foarte mult pe toţi”, a spus Crina Pintea, la TelekomSport.

La rândul său, antrenorul Ambrosio José Martín Cedres (nu Ambros, cum l-a botezat presa din Ungaria…) a fost și el rezervat: „Sunt bucuros pentru cele două puncte câștigate, dar din astfel de meciuri nu trebuie să luăm doar partea bună. Trebuia să jucăm mai bine. Ar fi trebuit să nu le lăsăm să-și facă jocul. E bine că am câștigat pe final, înseamnă foarte mult pentru viitor. Am mai făcut un pas în față. Sunt bucuros pentru jucătoare, au încercat să fie mai relaxate. Important e să ne concentrăm pe noi, nu trebuie să ne uităm la alții. Mai avem un meci în această grupă și trebuie să arătăm tot ce avem mai bun. Nimic mai mult”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare