Sport

CM HANDBAL FEMININ. Eliza Buceschi: „Ne simțim puțin obosite”

 

După victoria contra Angolei, de la turneul final al Campionatului Mondial de handbal feminin, coordonatoarea Naționalei de handbal și a Coronei Brașov, Eliza Buceschi a afirmat, într-un interviu acordat corespondentului Prosport din Germania, că în acest meci „poate am fost și puțin relaxate, știam că suntem calificate, însă ne-am dorit foarte mult victoria, în primul rând pentru a fi sigure de una din primele două poziții din grupă. Ne-am amintit și că, din cauza înfrângerii în fața lor, de la Jocurile Olimpice, am ratat sferturile de finală”.

Comentând parcursul de până acum – patru meciuri, patru victorii – Eliza Buceschi a spus că „nu se aștepta nimeni; când am plecat de acasă am spus că am fi fericite dacă am reuși să evităm Norvegia în optimi. Acum suntem sigure de locul 1 sau 2 în grupă. Suntem fericite, dar la Campionatul Mondial nu poți fi sigur de nimic. Poți juca 5 meciuri foarte bine la început și să îl pierzi pe al 6-lea”.

„Este bine că ne revenim pe final, că putem face față presiunii, dar deja intervine oboseala și nu se poate ști ce se întâmplă într-un meci decisiv. Ne simțim puțin obosite, După meciul cu Spania, jucat la o oră foarte târzie, n-am reușit să adormim decât foarte greu, mult după miezul nopții (…). Nu pot să spun că îmi doresc în optimi Cehia sau Ungaria, pot să soun doar că îmi doresc ca echipa României să se prezinte la ora meciului în cea mai bună formă. Dacă va fi așa, cred că am avea mari șanse să câștigăm”, a încheiat Eliza Buceschi. 

La acest turneu final, Eliza Buceschi a înscris până acum 12 goluri, a oferit 7 pase decisive și a reușit o intercepție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare