Sport

CM HANDBAL FEMININ. Carmen Martin (Spania) face ca România să ocupe locul 1 în grupă

 

După România-Angola (27-24) următorul meci din grupa A a CM de handbal feminin a opus reprezentativele Spaniei și Franței. Un meci important și pentru România, care putea fi sigură de primul loc în grupă dacă Spania câștiga sau partida se termina egal. 

Spania a început mai bine, conducând cu 6-3 (min. 14) și 8-4 (min. 19), dar franțuzoaicele au revenit egalând la 8 (min. 23) și chiar preluând conducerea la un gol. Finalul reprizei a consemnat pe tabelă 11-10 pentru Franța. 

Repriza a doua a fost o încleștare, cu Franța mai mereu la conducere cu un gol sau două. Cu trei minute înainte de final, Spania a egalat, însă, la 23, iar în minutul 59 a egalat la 24. Franța a înscris pe ultimul atac, dar cu 7 secunde înainte de terminarea meciului, Spania a obținut lovitură de la 7 metri transformată cu siguranță de extrema Carmen Martin (foto), fostă componentă a CSM București: 25-25! Bucurie pentru echipa Spaniei, dar și pentru componentele echipei României, prezente în tribune, care au sărbătorit încheierea fazei grupelor pe primul loc, indiferent de rezultatul partidei cu Franța. 

În optimi, România va întâlni, în meci eliminatoriu, formația clasată pe locul al 4-lea în grupa B, probabil Cehia.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare