Sport

CM de Rugby 2015. Stejarii se vor lupta pentru a patra victorie consecutivă în fața Canadei. Vezi primul XV. Marți, LIVE-TEXT de la ora 18.45

 

Debutul în echipa națională a brașoveanului Cătălin Fercu a condus și spre o serie a invincibilității în fața Canadei, începută în 2005.

Naționala României va întâlni, marți, 6 octombrie, în al treilea meci la Cupa Mondială din Anglia, Canada. Disputa va avea loc pe Stadionul Leicester City din Leicester.

„Cred că este foarte important că echipa a avut mai mult timp de pregătire pentru această Cupă Mondială și datorita acestui fapt, grupul este mai bine închegat”. a declarat Lynn Howells, selecționerul naționalei.

PRIMUL XV:

1.Mihăiță Lazăr , 2. Otar Turashvili , 3. Paulică Ion, 4. Valentin Popârlan , 5. Johannes Van Heerden, 6. Valentin Ursache, 7. Viorel Lucaci, 8. Mihai Macovei (cpt), 9. Florin Surugiu , 10. Michael Wiringi , 11. Ionuț Botezatu , 12. Florin Vlaicu , 13. Paula Kinikinilau , 14. Mădălin Lemnaru, 15. Cătălin Fercu

REZERVE: 16. Andrei Rădoi, 17. Andrei Ursache, 18. Alexandru Țăruș, 19. Daniel Carpo, 20. Stelian Burcea, 21. Valentin Calafeteanu, 22. Adrian Apostol, 23. Csaba Gal

Primul XV aliniat de Lynn Howells este asemanatoar cu cel care a jucat in meciul cu Franta, fiind facute doar doua modificari, Michael Wiringi la uvertura si Ionut Botezatu intrand pe postul de aripa.

Arbitrii partidei

Meciul România-Canada va fi condus de la centru de englezul Wayne Barnes, cunoscut drept unul dintre cei mai experimentați arbitrii din lume.

Wayne Barnes participă pentru a treia oară la Cupa Mondială, la aceasta ediție englezul a oficiat întâlnirile Africa de Sud-Samoa și Noua Zeelanda-Argentina.

Unul dintre asistentii lui Barnes va fi neozeelandezul Glen Jackson care inainte de a trece la arbitraj s-a afirmat ca jucator la franciza Chiefs. Româno-italianul Marius Mitrea va fi celălalt arbitru asistent, care datorită prestațiilor participă pentru prima oară la o Cupă Mondială. La editia in curs a Cupei Mondiale a fost delegat ca asistent la partidele Scotia-Japonia si Australia-Uruguay.

Partida România-Canada din cadrul Grupei D a Cupei Mondiale va avea loc marți 6 octombrie cu începere de la ora 18:45 și va fi transmisă LIVE-TEXT pe www.mytex.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare