Sport

CM de handbal feminin. Primele calificate în sferturile de finală

 

Turneul final al Campionatului Mondial de handbal feminin a programat primele partide din optimile de finală: Serbia-Muntenegru și Ungaria-Franța.

Meciul dintre ex-iugoslave a însemnat unul dintre o formația care nu pierduse nici un meci în grupă (Serbia) și una care se calificase de pe locul al 4-lea (Muntenegru). Cu toate acestea, ritmul partidei a fost dictat de muntenegrencele antrenate de Per Johansson (fost „principal” la CSM București în Final Four-ul ediției trecute a Ligii Campionilor) și Adi Vasile (secund la CSM București). Cu o Radicevic (foto) în zi de grație, Muntenegru a terminat prima repriză cu un avantaj de 5 goluri (14-9), iar în cea de-a doua a condus și la o diferență de 6-7 goluri ( 19-13, 21-14). S-a încheiat 31-29 pentru Muntenegru, echipă ce avansează în sferturile de finală, unde va întâlni Franța, care s-a impus în fața Ungariei cu 29-26.   


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button