Sport

Claudiu Keșeru și-a prelungit contractul cu Ludogorets

 

Atacantul român Claudiu Keșeru și-a pus semnătura pe un nou acord, valabil două sezoane, anunță clubul Ludogorets Razgrad.

„Sunt fericit la Ludogorets. Cred că mai am multe meciuri importante de jucat pentru acest club în campionat și în cupele europene”, a spus Claudiu după ce a semnat noul contract. Decizia românului de a rămâne la Razgrad este una surprinzătoare pentru că în presa bulgară au apărut informații care susțineau că este profund nemulțumit la Ludogorets. Keșeru și-ar fi pierdut postul de titular după un „puci” al celor 8 brazilieni din lot, care ar fi încercat să își impună conaționalii în primul „11″. Românul a fost ofertat de mai multe formații în această iarnă, inclusiv de PAOK-ul lui Razvan Lucescu. 50 de goluri a înscris Claudiu Keșeru pentru Ludogorets în 74 de partide, fiind unul dintre cei mai prolifici atacanți din istoria campionatului Bulgariei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare