Sport

Claudiu Keșeru a marcat un gol pentru Ludogorets

 

Atacantul Claudiu Keșeru a marcat un gol pentru Ludogorets Razgrad, care a învins, azi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Vitoșa Bistrița, în etapa a 17-a din campionatul Bulgariei. Internaționalul român a deschis scorul în minutul 52, cu 10 minute înainte ca oaspeții să rămână în inferioritate numerică. Daniel Kutev a fost eliminat pentru cumul de cartonașe galbene. Pentru Ludogorets au mai înscris Vura, în minutul 64, și Gustavo Campanharo, în minutul 68. A fost al 11-lea gol reușit în acest sezon, în toate competițiile, de Claudiu Keșeru, care a jucat până în minutul 79, când i-a lăsat locul lui Jacek Goralski. Celălalt jucător român de la Ludogorets, fundașul Cosmin Moți, a fost rezervă neutilizată.
În clasament, Ludogorets se menține pe primul loc, cu 42 de puncte, la patru puncte avans de ȚSKA Sofia, principala urmăritoare. Vitoșa Bistrița ocupă ultima poziție, cu trei puncte. Pentru echipa lui Moți și Keșeru urmează partida cu Vereya Stara Zagora, programată joi, de la 15.00, în deplasare.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare