Sport

Clasamentul pentru Turneul Campioanelor

 

Acesta este clasamentul luat în calcul pentru ultima mare competiție a anului, care va avea loc în toamnă la Singapore. Pe prima poziție se află câștigătoarea turneului WTA de la Stuttgart, nemțoaica Angelique Kerber – (foto), cu 3.416 puncte, la distanță considerabilă de Victoria Azarenka. Pe locul 3 se regăsește poloneza Agnieszka Radwanska, ocupanta poziției a doua din clasamentul WTA, în timp ce lidera acestui clasament, Serena Williams, este pe locul 4 în cursa pentru Singapore. Top 8 este completat de Carla Suarez Navarro, Svetlana Kuznetsova, Johanna Konta și Roberta Vinci.
Rezultatele modeste din primele patru luni ale anului o țin pe Simona Halep departe de Top 8 WTA Race. Ea se află de-abia pe locul 29, cu 628 de puncte, la 550 de puncte de ultimul loc care asigură calificarea. A doua jucătoare din România prezentă în top este Monica Niculescu, pe locul 37, în timp ce Sorana Cârstea este pe poziția a 77-a.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button