Sport

Cine VINE în locul lui „Șumi”?!…

 

După eșecul de aseară cu Dinamo, Marius Șumudică a relatat că va demisiona în cazul în care conducerea clubului Astra Giurgiu nu-i va cere daune, conform contractului scadent la finalul sezonului.

Potrivit fanatik.ro, patronul Ioan Niculae pare dispus să încheie acum colaborarea cu „Șumi”, cu momente foarte frumoase, dar și cu o serie de conflicte, astfel că trebuie să numească un nou antrenor.

Deși zilele trecute s-a vorbit că Nicolae Dică ar prelua Astra din sezonul viitor, Edi Iordănescu este, acum, la un pas de o înțelegere cu gruparea giurgiuveană, cu care poate câștiga Cupa României.

Conform sursei citate, lui Edi Iordănescu i s-a propus un contract valabil doi ani, cu un salariu lunar de 10.000 de euro. El ar putea sta pe banca Astrei Giurgiu chiar la meciul din proxima etapă a play-off-ului Ligii 1, cu CS „U” Craiova.

CITEȘTE ȘI: Marius Şumudică, la capătul puterilor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button