Sport

Cine va fi noul președinte al Federației Române de Handbal / Șeful de la Corona Brașov, printre favoriți

Cine va fi noul președinte al Federației Române de Handbal (FRH).

După un mandat cenușiu, Alexandru Dedu a părăsit șefia handbalului românesc, refugiindu-se ca manager general sportiv la Corona Brașov pe un salariu lunar de 5.000 de euro, plus bonusuri. În plus, este și membru al Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), datorită funcției de vicepreședinte al Federației Române de Hochei pe Gheață.

Cine va fi noul președinte al Federației Române de Handbal

ProSport a informat că trei persoane s-ar bate pentru postul de șef al handbalului românesc, care, probabil, va fi cedat de Constantin Din, actualul președinte al FRH, fără să se înscrie în cursă la viitoarele alegeri.

Potrivit sursei citate, una ar fi Alexandru Dedu, care ar fi pe picior de plecare de la Corona, după ce George Scripcaru a câștigat, pe 9 iunie, alegerile pentru postul de primar al Brașovului.

A doua variantă ar fi Sorin Dinu, fostul coleg într-ale arbitrajului cu Constantin Din. Ulterior, din cauza unor neînțelegeri, cei doi au ajuns să fie pe poziții antagoniste.

Și ultimul pe listă, dar nu cel din urmă, ar fi Bogdan Voina, în prezent om de afaceri și comentator TV.

Referitor la Dedu, se vehiculează că are sprijin puternic din interiorul PSD. Și, alt atuu, este susținut și de actuala conducere a COSR!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button