Sport

CINE va fi antrenorul echipei CSM București?!…

 

După ce CSM București a ocupat locul 3 la ediția din acest an a Ligii Campionilor la handbal feminin (amănunte, aici: HANDBAL.CSM București a câștigat finala mică a Ligii Campionilor), Bogdan Vasiliu, președintele „tigroaicelor”, a relatat că antrenorul Per Johansson n-ar fi o variantă de luat în calcul pentru sezonul viitor.

„Singura necunoscută este postul de antrenor. În rest, echipa e formată. Rămâne de văzut cine va fi noul antrenor. Sunt negocieri de ceva timp, avem nume pe listă. Vom merge tot pe varianta unui antrenor străin, pentru că e nevoie ca jucătoarele să fie ţinute în frâu. Din sezonul viitor vom avea foarte multe jucătoare din Balcani. Trebuie să vină cineva care să le înţeleagă şi să ştie cum gândesc”, a comentat Bogdan Vasiliu la Telekom Sport.

La rându-i, Per Johansson a declarat pe această temă: „Vom vedea dacă rămân, voi discuta în continuare cu conducerea echipei. Principalul meu loc de muncă este, însă, Naționala Muntenegrului”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare