Sport

Cine va avea brandul FC BRAȘOV?!… Intenții privind NOUL STADION

 

De la Corona (Allen Coliban – ce va fi cu CORONA BRAȘOV?!…), s-a trecut la subiectul FC Brașov, brand care se află în proprietatea Primăriei, după falimentul declarat al grupării „stegare”.

Primarul Allen Coliban a relatat că sigla, palmaresul, culorile FC Brașov vor reveni echipei care într-adevăr va merita acest lucru.

„Va fi o procedură transparentă. Procedura deschisă de atribuire va avea loc, după cum preconizez, la începutul anului viitor. Trebuie să ținem cont de echipa cu cei mai mulți suporteri, de dorința și implicarea acestora, de planul de management cel mai eficient și bine pus la punct”, a declarat Allen Coliban.

Referitor la discuțiile lansate de George Scripcaru, privitoare la construcția unui nou stadion în vecinătatea viitoarei Săli Polivalente, în Bartolomeu, pe terenul unde-și desfășoară acum activitatea CSS Brașovia, edilul a menționat că nu există nici un proiect!

„Trebuie ca Brașovul să aibă un stadion modern. Investiția poate fi suportată de la bugetul local pentru un stadion de 25.000 – 30.000 de locuri, dacă ne gândim la costul de 1.000 de euro/loc. Va fi o analiză complexă, pe mai multe criterii”, a menționat Coliban, care a avansat și un termen de finalizare, de 5 ani.

De pildă, o variantă avansată pentru amplasamentul noii arene ar fi în cartierul Triaj.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Primarul Allen Coliban începe… „DIAGNOSTICAREA”

SR BRAȘOV. Se va repara o nedreptate! În cel mai scurt timp posibil… 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare