Sport

CINE COMENTEAZĂ la TVR Jocurile Olimpice de la PyeongChang 2018?!…

 

În perioada 9 – 25 februarie a.c., la PyeongChang, în Coreea de Sud, se desfășoară Jocurile Olimpice de iarnă.

Televiziunea Română va acoperi întregul eveniment sportiv, atât cu transmisiuni directe, cât și înregistrate, dar și cu rezumatul zilei. Întrecerile de la J.O. vor putea fi urmărite atât pe TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR HD, cât și pe TVR Moldova și TVR+ .

Așa cum au informat cei de la Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR), Alina Alexoi va furniza, de la fața locului, ultimele noutăți despre evoluțiile sportivilor români (mulți dintre ei brașoveni ori reprezentând cluburi de la poalele Tâmpei) prezenți la PyeongChang.

Sorin Hobana, comentatorul concursurilor de sărituri cu schiurile și curling, și Monica Bucur, care va face echipă cu specialistul Marius Negrea (antrenor brașovean) pentru probele de patinaj artistic, vor comenta, de asemenea, ceremoniile de deschidere și de închidere ale J.O.

Vlad Arhire va comenta probele de schi fond și biathlon, Cristian Mandru se va ocupa de short track, schi alpin și freestyle, iar Emil Hossu-Longin va relata turneele de hochei pe gheață.

Costin Deșliu va prezenta rezumatul zilei.

O alternativă pentru iubitorii sporturilor de iarnă de a fi la curent cu toate noutățile de la Olimpiada sud-coreeană este canalul TV Eurosport.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare