Sport

Cine ar fi noul selecționer ales de Burleanu / A antrenat-o pe FC Brașov

Cine ar fi noul selecționer ales de Burleanu.

Edi Iordănescu va pleca din funcția de selecționer al echipei noastre de fotbal, dacă nu califică România la Euro 2024. În această seară „tricolorii” au un meci important pe „National Arena” cu Kosovo (ora 21.45 – Antena 1), fiindu-le necesară victoria pentru a se menține pe locul 2 în grupa preliminară.

Cine ar fi noul selecționer ales de Burleanu

Potrivit jurnalistului Horia Ivanovici, de la Fanatik, Răzvan Burleanu, președintele FRF, îl dorește în funcția de selecționer pe Răzvan Lucescu, cel ce și-a început activitatea în antrenorat la FC Brașov. În prezent „Juniorul” este la PAOK Salonic.

Cine ar fi noul selecționer ales de Burleanu | MyTex.ro
Cine ar fi noul selecționer ales de Burleanu / A antrenat-o pe FC Brașov 10

„Știți cine va fi noul selecționer al României, vă spun în premieră, dacă Edi nu va avea rezultate. Vă spun în premieră! Burleanu îl place foarte mult și va face orice să îl pună. Dacă, Doamne ferește, bate în lemn, nu ne vom califica și nu vom avea rezultate, noul selecționer al României va fi Răzvan Lucescu! Burleanu îl place foarte mult! Îl admiră foarte tare, e fan!”, a declarat Horia Ivanovici.

Răzvan Lucescu a fost selecționerul României în perioada 2009-2011. De câte ori a fost întrebat, el a spus, însă, că nu pare tentat să revină la conducerea tehnică a primei reprezentative.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare