Sport

Cine A INSISTAT pentru numirea lui Laszlo Balint la Universitatea Craiova?! DECLARAȚIA brașoveanului la prezentarea oficială…

  • balint_18.jpg

Antrenorul brașovean Laszlo Balint a fost prezentat astăzi ca „principal” la CS Universitatea Craiova – Brașoveanul Balint A BĂTUT PALMA….

Potrivit presei sportive, Mirel Rădoi fusese prima variantă pentru înlocuirea lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova. Fostul selecționer a condiționat, însă, sosirea sa în Bănie de colaborarea doar cu președintele Sorin Cârțu, iar managerul general Marian Copilu i-a transmis patronului Mihai Rotaru că el pleacă de la club, dacă va veni Rădoi.

Până la urmă, Rotaru a mizat pe Copilu, care l-a propus pe Laszlo Balint ca antrenor principal.

La conferința de presă de astăzi, Laszlo Balint, privit cu neîncredere de suporterii olteni, a declarat: „Eu doar m-am bucurat de șansa enormă apărută, nu am întrebat ce m-a recomandat pentru conducere. Este o onoare să fiu comparat cu Mirel Rădoi. Este un pas mare în cariera mea, dar eu sunt convins că sunt pregătit total. Vin motivat, sunt conștient că la Universitatea Craiova vorbim de alte obiective. Sezonul viitor trebuie să fie unul mai bun decât cel încheiat. Eu nu am venit aici să facem comparații cu ce a fost înainte, eu am venit doar să muncesc. Va trebui să punem accentul pe situații, nu trebuie să ne raportăm la ce a fost. Trebuie gestionată bine perioada următoare, este foarte importantă. Urmărim și jucători, avem mai multe variante”.

Garant pentru agresivitate

Despre Laszlo Balint, Sorin Cârțu a relatat: „Este un antrenor care a activat ultima dată la UTA Arad şi a lăsat o impresie foarte bună acolo. Considerăm că am făcut o alegere potrivită şi sperăm ca ambiţia şi calităţile lui să fie puse în slujba intereselor noastre. Sperăm într-o reuşită maximă pentru sezon acesta. Ceea ce am şi discutat şi ceea ce aş vrea să văd în perioada următoare la Universitatea Craiova este agresitatea pe care a avut-o UTA. Vreau să văd presingul contra presing şi el este garant pentru acest lucru. Cam asta i-a lipsit echipei nostre. Nu vreau să mai văd atâtea înfrângeri cum au fost anul trecut. I-am spus-o şi lui Laur (Reghecampf – n.r.) că a fost un disconfort pentru noi faptul că echipa a avut 11 înfrângeri şi 2 în Cupă”, a spus Sorin Cârţu.

Foto: Facebook CS Universitatea Craiova


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare