Sport

Cine a dat 30.000 de euro pe tricoul lui Gică Hagi

Cine a dat 30.000 de euro pe tricoul lui Gică Hagi

Fostul căpitan al primei reprezentative de fotbal a României, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea meciului de retragere al “Generaţiei de Aur”, programat în această seară pe Arena Naţională din Capitală, că echipa naţională din anii ’90 avea ceva special şi anume faptul că fiecare jucător dorea să fie cel mai bun.
Timpul s-a scurs, au trecut ani mulţi…sunt amintiri frumoase de care ne face plăcere să vorbim. Acea echipă naţională avea talent, cum au toate echipele naţionale din toate generaţiile, dar naţionala noastră cred că a avut ceva special. Deci ce face diferenţa între foarte mulţi jucători talentaţi? O face cel care se trezeşte mai devreme dimineaţă, care e motivat, care are ambiţie. Iar eu cred că în generaţia noastră fiecare jucător avea ambiţia să fie cel mai bun. Iar lucrul ăsta a dus la performanţe foarte mari. Deci diferenţa o face ambiţia şi motivaţia, pentru că talentul ne pune doar pe scenă”, a spus Hagi.
Gică Hagi a comentat și faptul că, la licitația de vineri, tricoul său s-a vândut cu 30.000 de euro, fiind achiziționat de către Veronica Schmidt, soția celui care controlează grupul Automobile Bavaria, unul dintre sponsorii Farului, scrie news.ro.
Se putea și mai bine. Respect pentru domnul Schmidt, care a luat tricoul. Nu e o sumă mică, dar e clar că se putea și mai bine. Pentru copii, nu pentru mine. Pentru ei…”, a spus Hagi.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button