Sport

Ciclist mort la doar 25 de ani

Ciclist mort la doar 25 de ani. Ciclistul spaniol Arturo Gravalos a murit la 25 de ani, a anunțat vineri echipa acestuia, EOLO-KOMETA, răpus de o tumoră pe creier. Rutierul spaniol era spitalizat din luna aprilie, după ce i-a fost descoperită o tumoră pe creier în 2021, iar starea lui se agravase.

Ciclistul a fost operat de două ori, dar medicii n-au reușit să-l salveze, notează Marca.

În ianuarie 2023, Gravalos s-a confruntat cu o dramă în familie, după ce tatăl său a fost ucis într-un accident de circulație, în timp ce se întorcea de la o gală la care a participat și Arturo (La Rioja Sports Gala).

Arturo Gravalos făcea parte din 2019 din EOLO-KOMETA Cycling, echipa deținută de către legendarul ciclist spaniol Alberto Contador. Ultima cursă lde ciclism la care a participase a fost Giro del Medio Brenta, în 2021.

Arturo, odihnește-te în pace, prietene. Vei rămâne mereu în echipa noastră. Cu durere imensă anunțăm moartea lui Arturo Gravalos în această dimineață. Ciclistul a împlinit 25 de ani pe 2 martie. Moartea lui va lăsa un gol imens în inimile noastre. Nu te vom uita niciodată”, se arată într-un comunicat al echipei EOLO-KOMETA Cycling.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
1 an în urmă

Câte doze avea? Că sigur avea… Era la zi? Avea și rapelul la boster? Vilgheiul deviant pe când îl urmează? Cu aia de la „tratat” de bolile acelea rușinoase, normal. moldovan nebuna, zisă Mengele cu fustă. Împreună și cu mahler… Citeşte mai mult »

Willy
Răspunde la  Barbu Gh.
1 an în urmă

Ia o mostra de kaka sa ii faci analiza. Ia vezi, iese pe gustul tau de putinist?

Barbu Gh.
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Boschete, ce faci, nu mai lauzi waxul???
Ești cu dozele la zi?
Botnița pe rât o ai și în somn?
Racheții tăi nu te-au invitat la săpat șanțuri?

Back to top button