Sport

Christoph Daum: „Nu vom vedea o generaţie nouă a fotbalului românesc, dar vom vedea un pas spre noua generaţie”

 

Selecționerul Christoph Daum a susținut astzăi conferința de presă înaintea partidei de mâine cu Muntenegru, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

Neamțul a evidențiat modul în care jucătorii s-au pregătit în această săptămână și a spus că echipa este pregătită să câștige confruntarea de mâine.

„Sunt aici pentru a găsi cele mai bune soluţii. Eu şi staff-ul tehnic am ascultat opinii, iar la finalul zilei voi lua cele mai bune decizii pentru ca primul «11» să fie bine pregătit pentru meciul de mâine. Aş vrea să evidenţiez toată echipa. Toţi jucătorii au muncit din greu. Am multe opţiune şi îmi place când se întâmplă asta. S-au prezentat fantastic toată săptămâna. Va fi felul nostru de a face lucrurile. Avem jucători de calitate, cu experienţă. Va fi o îmbunătăţire continuă şi un fel de adaptare şi schimbare. Mâine nu vom vedea o generaţie nouă a fotbalului românesc, dar ştiu sigur că vom vedea un pas spre noua generaţie. Am lucrat mult în această săptămână, mai mult decât se lucra în mod normal. Vreau să vă spun că la fiecare şedinţă de antrenament am văzut cu câtă dăruire au participat şi cum s-au implicat aceşti jucători. Nu e uşor să te adaptezi unui stil nou, dar am văzut că au înţeles aceste lucruri. Am reuşit multe în acest timp. Sincer, nu mă aştept ca mâine să vedem ceva ce nu s-a văzut în lumea fotbalului. Important e să ne concentrăm pe punctele noastre forte, care sunt foarte multe. Istoria e istorie, dar există întotdeauna un moment al schimbării. Suntem pregătiţi să învingem mâine. Până la urmă, suntem concentraţi pentru a scrie un nou capitol nu pentru a modifica ce a fost înaintea noastră”, a declarat Christoph Daum. 

FOTO: frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button