Sport

Christoph Daum, despre meciul cu Polonia: „Sperăm să obţinem un rezultat mai bun decât în meciul tur”

 

Într-o conferință de presă susținută la Varșovia, selecționerul Naționalei României, Christoph Daum, a vorbit despre meciul de mâine cu Polonia, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

„O să jucăm împotriva unei echipe extrem de puternice, cu mulţi jucători de mare calitate, care pot face diferenţa. Întreaga ţară sprijină această echipă pe teren propriu, biletele pentru acest meci s-au vândut într-o jumătate de oră. Vreau să reuşesc ca echipa României să devină tot mai bună de la meci la meci. Nu se va întâmpla peste noapte şi să nu credeţi că avem acum o echipă complet nouă şi jucăm total diferit, peste noapte. În ultimii ani, Polonia a jucat foarte bine, este echipa care conduce grupa noastră. Uitaţi-vă la clasament. Vorbeşte de la sine. Nu e ca şi cum vă pot anunţa acum mari schimbări. Sunt lucrurile atât de evidente pe care le puteţi vedea. Sunt multe mici îmbunătăţiri pe care le aducem, pas cu pas, sperăm să obţinem un rezultat mai bun faţă de meciul tur”.

Pe „Arena Națională”, Polonia s-a impus cu 3-0.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare