Sport

Chivu, PROBLEME MARI cu degetele mâinii stângi!!!

 

La 8 ani distanță de la terifianta accidentare suferită la Verona, în disputa pe care Inter Milano a susținut-o cu Chievo, Cristi Chivu se confruntă și acum cu serioase probleme de ordin medical.

Într-un interviu de marcă acordat Gazetei Sporturilor, Cristi Chivu a declarat ce a simțit după ciocnirea aeriană avută cu Pellissier: „Nu-mi amintesc deloc lovitura, căzătura, ci doar faptul că eram conștient pe jos, dar brațul stâng îmi era paralizat. Nici nu l-am mai simțit vreo două luni. Mi-am pus mâna în cap, să văd dacă-mi curge sânge, însă nu mai aveam os. Era o gaură!… După ce m-am operat la cap, n-am mai fost același om. Nu mai aveam cum să fiu ca înainte. A fost o accidentare care mi-a produs traume. Când am revenit pe teren, îmi paraliza pentru câteva secunde toată partea stângă, dacă loveam mingea cu capul. Nu mai puteam să fac nimic. Treptat, însă, lucrurile s-au mai îmbunătățit, dar mi-am pierdut pentru totdeauna sensibilitatea la degetele mâinii stângi… Dacă ating ceva, sunt obligat să mă uit ca să-mi dau seama ce am în mână. Asta e! M-am obișnuit și m-am adaptat la noul meu corp. N-am mai avut probleme în ultima vreme, dar nu știu ce-mi va rezerva viitorul. Mă aștept la orice”.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare