Sport

Chipciu, „mină de aur” pentru FC BRAȘOV!!!

 

În urma evoluțiilor extrem de apreciate avute la Anderlecht Bruxelles, pe numele lui Alex Chipciu sunt oferte interesante de transfer.

Herman van Holsbeeck, managerul liderei din Belgia, a menționat pentru voetbal24.be că „s-ar putea ca din vară să fim nevoiţi să reconstruim lotul, avem foarte mulţi jucători aflaţi în atenţia multor cluburi importante. Jumătate de echipă ar putea să plece”.

În ceea ce îl priveşte pe Alex Chipciu, oficialul grupării Anderlecht a precizat: „Cu siguranţă, e cel mai bun transfer realizat de noi în acest sezon”.

Dacă Alex Chipciu va fi transferat în vară de Anderlecht Bruxelles, „stegarii” ar urma să încaseze 40-50.000 de euro din așa-numitul fond de solidaritate reglementat de UEFA și FIFA.

Altfel, așa cum se știe, FC Brașov este dependentă de banii pe care trebuie să-i mai vireze Steaua în urma plecării lui Chipciu la Anderlecht Bruxelles. Mâine este ultima zi în care Sporting Pitești (clubul de la care Alex Chipciu a ajuns sub Tâmpa) poate face apel la decizia dată săptămâna trecută de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF, una favorabilă „stegarilor”, care susțin – cu documente justificative – că și-au achitat în întregime obligațiile contractuale față de reclamant.

Oricum, Gigi Becali le-a promis oficialilor de la FC Brașov că nu-i va lăsa să „moară”, urmând a plăti, în cel mai scurt timp posibil, rata de care depinde supraviețuirea formației antrenate de Cornel Țălnar.  


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare