Sport

Chelsea are un nou antrenor

 

Frank Lampard a părăsit echipa Derby County, din liga secundă engleză, și a semnat un contract de antrenor pe trei ani cu Chelsea Londra, a anunțat gruparea de pe Stamford Bridge. Lampard a jucat la Chelsea pe postul de mijlocaș timp de 13 ani, perioadă în care a câștigat în special trei titluri și Liga Campionilor. Sezonul trecut, la prima sa experiență ca antrenor, fostul internațional englez a ratat ascensiunea în Premier League cu Derby County, pe care a dirijat-o până la barajul de promovare.

„Sunt extrem de mândru că revin la Chelsea ca antrenor principal. Toată lumea știe cât de mult iubesc acest club și istoria pe care am împărtășit-o. Unica mea preocupare este acum să pregătesc echipa pentru sezonul ce vine”, a declarat Lampard într-un comunicat. Lampard îi succede în postul de antrenor italianului Maurizio Sarri, care a câștigat în ultimul sezon Europa League. Tehnicianul italian a plecat de la Chelsea, după un singur sezon, la Juventus Torino.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button