Sport

CHEILE GRĂDIȘTEI. Zi plină!!! 4 curse de pursuit la Mondialele de biatlon juniori!!! Ce a declarat Gego Hunor după locul 35 la sprint?!…

 

Astăzi, la Cheile Grădiștei, sunt programate întrecerile de pursuit din cadrul Campionatelor Mondiale de biatlon juniori și tineret.

Mai întâi, de la ora 9.00, pleacă în cursă sportivele de la tineret, România având calificate două biatloniste: Katalyn Potyo (nr. 37, locul ocupat la sprint), Florina Iulia Dănilă (nr. 45) și Marton Enikö (nr. 55).

La 10.00 intră „în focuri” junioarele, unde avem trei reprezentante, Ana Larisa Cotruș (nr. 52), Luisa Rășină (nr. 55) și Oana Vălean (57).

Apoi, de la 12.30, vor pleca tinerii biatloniști. Cea mai avantajoasă poziție dintre români o are Raul Antonio Flore (nr. 24), coechipierii săi, Florin Ungureanu, Daniel Munteanu și Tamas Koncsag, luând startul cu numerele 30, 33 și 47.

Ultimul concurs al zilei, de la 13.30, este cel de pursuit juniori, unde românul Gego Hunor (foto) are numărul de start 35, echivalentul locului ocupat ieri la sprint, proba de 10 km fiind câștigată de austriacul Felix Leitner.

De altfel, Gego Hunor a declarat – pentru pagina de Facebook a competiției – după prestația de sâmbătă: „A fost o cursă foarte grea, cu zăpadă moale. Am încercat să fac ce pot și m-am bucurat că la culcat (prima sosire în poligon, pentru tragere – n.a.) am venit concentrat, am încercat să fac la fel ca la antreamente și am reușit să nu ratez nici o țintă. La picioare am ratat la ultimul foc. Nu știu, poate m-am grăbit. Cred că am văzut că am țintit toate cele patru, m-am gândit deja la ce va urma și m-am deconcentrat. Dar, pe total, sunt mulțumit de tragerile mele. Încerc să fiu cât mai bun în poligon. Am fost foarte obosit în ultimul tur, însă am tras cât s-a putut, am simțit că mor pe ultimele sute de metri. La pursuit trebuie să fiu calm la toate tragerile și după aceea vom da drumul la cai, cum se spune”.

Organizatorii au făcut o nouă noapte albă, pregătind cum se cuvine pârtiile. În ciuda încălzirii accentuate a vremii, concurenții vor avea cele mai bune condiții posibile.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare