Sport

CHEILE GRĂDIȘTEI. Programul zilei de azi a Mondialelor!!! Românii au numerele de start…

 

La Cheile Grădiștei vor avea loc astăzi cursele de individual juniori din cadrul Campionatelor Mondiale de biatlon – juniori și tineret.

Junioarele vor concura pe distanța de 12.5 kilometri, startul urmând să fie dat la ora 10.00 (ieri a fost amânat, din cauza ceții). România are trei sportive înscrise, Oana Vălean (pleacă a 3-a în cursă), Luisa Rășină (nr. 40) și Ana Larisa Cotruș (nr. 52), din 67 de sportive.

Apoi, după ceremonia de flori și conferința de presă a medaliatelor, de la ora 13.30 vor intra „în focuri” băieții, pe distanța de 15 kilometri.

Vom avea 4 „tricolori” la start: Gego Hunor (nr. 9), Kristo Norbert (nr. 46), Florin Cătălin Buta (nr. 78) și Raul Ilie (nr. 102). 103 performeri au fost înscriși.

După-amiaza, organizatorii au pregătit câteva jocuri distractive pentru cei prezenți la eveniment, după care, de la ora 20.00, la sala de sport de la Cheile Grădiștei va avea loc ceremonia decernării medaliilor obținute în primele două zile ale competiției.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare